Διαμερίσματα - Glafki Luxury Apartments - Halkidiki
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Διαμερίσματα

Reserve Today
  • All
  • Studio
  • Διαμέρισμα
  • Μεζονέτα

Ανακαλύψτε τους υπέροχους χώρους μας

Το συγκρότημα “Glafki luxury apartments” αποτελείται από 11 διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα..

 

Υπάρχουν 4 studios : studio “Γαλήνη” 41τμ, studio “Αλία” 38τμ, Studio “Ερατώ” 40τμ και studio “Θέτις“37 τμ το οποίο έχει προδιαγραφές ΑΜΕΑ , Όλα τα studios βρίσκονται στο ισόγειο, φιλοξενούν 2 έως 4 άτομα, είναι πλήρως εξοπλισμένα και έχουν ιδιωτικό κηπάκι από μπροστά.

 

Υπάρχουν 2 μεζονέτες η “Αλιμήδη” και η “Δωρίδα“, 95τμ. Φιλοξενούν 4 έως 6 άτομα, έχουν θέα στη θάλασσα και είναι πλήρως εξοπλισμένες. Από μπροστά έχουν θέα στη θάλασσα, ενώ στο πίσω μέρος τους έχουν θέα στο βουνό καθώς και ένα ιδιωτικό κηπάκι η κάθε μια από αυτές.

 

Ένα άλλο διαμέρισμα, η «Ευαγόρη», είναι 75τμ. Φιλοξενεί 4 εώς 6 άτομα, βρίσκεται στον 1ο όροφο, έχει ιδιωτικό κηπάκι στην μπροστινή του πλευρά και πολύ ωραία θέα στη θάλασσα.

 

Επίσης υπάρχουν 2 διαμερίσματα η “Ακταία” και η “Ηιόνη” που είναι 45τμ. Φιλοξενούν 3 έως 4 άτομα, βρίσκονται στον 1ο και 2ο όροφο, έχουν θέα στη θάλασσα και ιδιωτικό κήπο στο πίσω μέρος τους με θέα στο βουνό.

 

Τέλος, υπάρχουν άλλα 2 διαμερίσματα, η “Θεμιστώ” που είναι 55τμ ,φιλοξενεί από 2 έως 4 άτομα. Βρίσκεται στον 2ο όροφο, έχει εξαιρετική θέα στη θάλασσα και ιδιωτικό κήπο στο πίσω μέρος του με θέα στο βουνό. Το δεύτερο και τελευταίο διαμέρισμα η “Γαλάτεια” βρίσκεται επίσης στον 2ο όροφο, είναι 65τμ,φιλοξενεί από 3 έως 4 άτομα και έχει ιδιωτικό κήπο στο πίσω μέρος του με θέα στο βουνό.